Online rádió hallgatás!

89.5 Music Fm online rádió hallgatás - 89.5 Music Fm élő adás

89.5 Music Fm online rádió hallgatás - 89.5 Music Fm élő adás. A Juventus rádiónak helyt adó FM 89.5 MHz-es budapesti regionális frekvenciáján szerdától a Music Fm indul, miután a Prodo Voice aláírta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal a szerződést. A Juventus a budapesti Rádió1 helyén, a 103.9-es frekvencián folytatja tovább.

Több ismert rádiós és tévés igazolt át a Prodo Voice Zrt. által megnyert 89.5 MHz-es frekvencián induló új rádióhoz: többek között a korábban a Juventus reggeli műsorában hallható Pordán Petra, a RiseFM-től érkezett Mák Kata, a Rádió 1-től átigazolt Harsányi Levente és Cooky, valamint Hajdú Steve, az RTL Klubnál is dolgozó színész, derült ki a keddi, stúdiót nyitó sajtótájékoztatón.

A Music FM outdoor kampánnyal melegített be, pár hete ellepték a fővárost, és környékét a rádió óriásplakátjai, innen derült ki az indulás március 7-ei napja is.

A csatorna szlogenje a "legjobb arcok, legütősebb zenék, legtrendibb újdonságok". A stúdió megnyitását a "sztárok, zene, csillogás, sok finomság és rengeteg meglepetés"-jeligével harangozták be. (index.hu/onlineradiohallgatas.hu)

A 89.5 Music FM rádiót természetesen élőben hallgathatod az Online Rádió Hallgatás portálon, csak kattints:

89.5 Music Fm online rádió hallgatás